5 feb 2019, 11:29

Нима съм заслужила свойта вина 

  Poesía » Filosófica
441 0 0

Огледалце на стената, кажи!

 

Защо в очите ми виждаш сълзи?

 

Нима за тъгата ми няма виновен?

 

Защо ли се чувствам дърво без корен?

 

Защо на парченца сега съм разбита?

 

И болка изпитвам, насила прикрита?

 

Нима съм заслужила свойта вина?

 

За нея си плащам на всяка цена.

 

Кажи, огледалце защо е така?

 

Животът играе си с мойта съдба!

 

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??