Познаваш ли душата ми?
Да?
Тогава знаеш,
че са ù чужди всякакви мълчания.
Тя иска да говори с твоята душа
и не признава разстояния.
Дали съществува телепатия?
Не знам.
Но знам, че мислите трептят в ефира
и някой ден ще се кръстосат като шпаги,
а може би в една вълна,
в една-едничка мисъл
ще се слеят
и в този миг светът ще онемее,
за да послуша музиката на сърцата ни.
Казваш: „Само толкова!“
Нима това не стига
за очакване?
Нима това не стига
да си моя?
01, 02. 2017 г.
Русе
© Румен Ченков Todos los derechos reservados