5 ene 2008, 21:40

nirvana 

  Poesía » Filosófica
962 0 5

Със дядо двама,

ведро ненадеждни

за кипналия свят около нас,

излъхвахме най-явна безметежност –

той със цигарата си вечна,

с балончета от веро аз.

© Рая Деянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??