„Нищо особено”
съзерцателни есета от Петър Горанов
Нищо особено - пепел от думи.
Смях на звезди и плач на куршуми.
Нищо особено – вятърен крясък.
Криво небе и спомен от пясък.
Нищо особено – рана щастлива.
Късче любов. Просто сме живи.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados