26 mar 2015, 21:13

Нищо вечно не остава 

  Poesía
417 0 0

Нищо вечно не остава

Нищо не трае вечно,

кафето бавничко изстива,
цигарата в мрака тихичко догаря,
времето неусетно отминава,
човека променя се внезапно,
а животът ни вечен не остава.

Калина Петкова
25.03.15 

© Кали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??