Mar 26, 2015, 9:13 PM

Нищо вечно не остава 

  Poetry
432 0 0

Нищо вечно не остава

Нищо не трае вечно,

кафето бавничко изстива,
цигарата в мрака тихичко догаря,
времето неусетно отминава,
човека променя се внезапно,
а животът ни вечен не остава.

Калина Петкова
25.03.15 

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??