10 sept 2016, 13:43

Ниски дъждове 

  Poesía » Del paisaje
392 1 5

Облаците слизат ниско над главите.

Вятърът се спуска долу във тревите.

 

Слънцето изчезна и не гледа  тук,

щото на земята климата е друг.

 

Цепи се небето- цяло се раздира.

Вятърът се сили- гарда си избира.

 

И в притихналите бели градове

сурнаха се ниски, мокри дъждове.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??