Кажете ми, живот ли е това...
Та всеки ден той става все по-гаден...
И на изчезване е любовта...
И всичко се купува и продава...
Но любовта не може да се купи,
не се раздава в шоу като награда...
Намериш ли я, трябва да я къташ,
да ù се отдадеш, да я изстрадаш...
Не си мислете, че сте уникални
и вашата любов е по-различна...
Тя, любовта, е винаги отдаване
на другия и страст първична...
Обичаш ли, ти трябва много нежност,
от себе си дори да се отричаш,
за другия да мислиш ти копнежно,
дори и паднал, пак да го обичаш...
КА
© Калин Алекс Todos los derechos reservados