3 sept 2004, 14:43

No Name 

  Poesía
1207 0 1
No Name

Странно е, но пак за теб си спомням,
Тъжно е, че няма те до мен,
Всеки миг прекрасен съм запомнил,
Всеки светъл, светъл летен ден.

Аз не знам какво желая вече,
В дяволски окови окован
Чувствам се, когато ти си тъй далече,
Чувствам се, когато съм отново сам.

Няма изход аз не се съмнявам,
Само сенки от отминал ден,
Само спомените ми остават,
Само ти, ти само си за мен.

© Юри Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На мен лично ми харесва много. Познато ми е
    Без други обясненияНаистина е добро
Propuestas
: ??:??