В очите ти аз своите видях
като в кристално огледало
и устните си с твоите слях,
те станаха единно цяло!!!
Дъхът ми бавно те погали
като с невидимо перце,
звездите вече са заспали,
а ти във моите ръце!!!
© Мариана Спасова Todos los derechos reservados