16 jun 2011, 21:42

Нощ 

  Poesía
863 0 2

Нощта е моята стихия,

тиха, тъжна и сама.

Тя носи в себе си магия

на силна любеща жена.

 

Нощта е призрачно красива

със свойта черна топлина,

с "огньовете", които я убиват,

и със свойта дива тишина.

 

Да, тя е моята стихия,

разпалва чувствата, страстта.

И съжалявам аз ония,

които се страхуват от нощта!

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??