18 mar 2022, 10:50  

Нощ 5 

  Poesía » Filosófica
337 0 0

Нощта докосва челото мое,

на нея мракът ще приспи мен.

Тъжен, скептичен, неспокоен -

с горчивина ще бъда напоен.

 

Живот се губи без остатък,

а и няма кой да подаде ръка,

той просто е печално кратък,

сам ще бъда в своята тъга...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??