18 мар. 2022 г., 10:50  

Нощ 5 

  Поэзия » Философская
336 0 0

Нощта докосва челото мое,

на нея мракът ще приспи мен.

Тъжен, скептичен, неспокоен -

с горчивина ще бъда напоен.

 

Живот се губи без остатък,

а и няма кой да подаде ръка,

той просто е печално кратък,

сам ще бъда в своята тъга...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??