11 sept 2014, 10:12

Нощ на приютяване 2 част 

  Poesía
351 0 1

Как мечтая да те приютя!

От толкова отдавна го желая,

а ти да не потърсиш оправдание

в това, че още малко ме обичаш...!

 

И твоите очи като бадеми

да се разпукнат , за да се търкулне

сълзата на едно доверие.

Аз да разбера,узряло е с доверието твойто лекомислие

и просто да го приютя при моето.

 

Да се случи най-желаното.

в черупката на кестена да скрием

звъна на две неопитни целувки,

страха на две неопитни прегръдки

и в тъмното зад нас да го захвърлим....

 

В тази нощ, измислена за тебе!

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??