26 abr 2021, 8:17

Нощни цветя 

  Poesía » Otra
421 1 4

 

Какво ли правят цветята нощем.

Като нас и те ли сладичко спят.

Или пък на групи си говорят,

надалеко от този шумен свят.

Дали като нас и те си завиждат

или звездите по братски делят.

Дали очакват своя малък принц

и дали се борят за любовта му.

Какво ли мислят цветята нощем,

дали луната в небето забелязват.

Или чакат утрото с нетърпение

и се молят, никога да не залязва.

Нощем сънуват ли приключения

и като съмне, дали се прозяват.

Но в едно съм напълно сигурна,

като ги поливам ме разпознават.

И с аромат на любов ме даряват.

© Паулина Недялкова

© Паулина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??