12 mar 2017, 22:14  

Нощно 

  Poesía » De amor, Erótica, Del paisaje
1595 6 8

Ароматът на голото тяло
попива във вените трайно.
Шепот крещи без начало
и жадни целувки изгарят.

 

Необходим е за нейния хаос
космично-любовен архив,
в който ще записва невяло
безсънните нощи в неспир.

 

Пръсти как са докосвали,
привличащи нейния жар.
И погледи заедно са стопляли -
бездрешно очи са горяли.

 

Нощното време за нея
превръща се в спасителен бан.
Незнайно как оцелели
дрехите лежаха си там.

© Княгиня Нощ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??