29 ene 2010, 11:15

Нощно видение 

  Poesía » De amor
498 0 1



Настане вечер и в тъма
пред мене твоята коса
играе танц на Сатаната.
Във огнен вихър, през мъгла,
обвива твоята снага,
умът безсилен и душата.
И този пламък, сътворен
от теб единствено за мен,
очите ми без страх погубва.
Че всеки вихър вдъхновен,
изгаря всичко живо в мен
и чувствам пак, че те залюбвам.




© Стефка Крушарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??