14 nov 2015, 19:03

Нощта е тъжна 

  Poesía » De amor
346 0 1

Нощта е тъжна


Нощта е тъжна

                    виното искри

в чашите кристални,

                     неизпити

раздялата се крие

                     в тъмните ъгли

явила се потайно

                     от чувства неразкрити


Любовта отпива глътка,

                     на прощаване

прибира спомени,

                      обвити от тъга

ще търси две сърца плмтящи

                       и признание

на масата две чаши

                       пред тях е Самота

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво поетично описание на една предстояща и неизбежна раздяла на влюбени. Поздравявам те за въздействащите образи, Гавраиле!
Propuestas
: ??:??