24 nov 2006, 9:27

Нощта и тя ... 

  Poesía
592 0 4

Самотните лампи нощта присвоява,

дяволски мисли света замъгляват...

Човешката болка в нощта си стои...

Минала обич сърцето рани...

 

 

В очите сами

огън гори.

Душата е вик,

в сърцето вали...

 

Нещастните лампи нощта озаряват...

Самотно момиче до тях пак застава

Самотните лампи пак нищо не правят.

Несподелена любов, сърцето й малко да бие престава...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??