22 mar 2009, 22:27

Нов живот 

  Poesía » De amor
569 0 1

Когато те срещнах, сякаш нещо се случи.

Все едно не бях живял досега.

Сякаш светът се бе променил!
Аз живеех нов живот, нямах минало,
знаех само колко красиво бъдеще ме очаква!

Не бях обичал никога преди,

в любовта не бях срещал истинска жена,
не чертаех бъдеще с никого,

просто, защото не вярвах в това!

А сега? Сега  всичко е различно!
Открих чувства непознати за мен,

открих голямата моя любов,

през един прекрасен ноемврийски ден!
Тогава сякаш се събудих,

все едно бях спал с години!
Почувствах се окрилен,
исках да литна от щастие!

До мен бе тя!
Жената, която сънувах, жената, за която мечтах!
Да я видя, да я докосна, да я прегърна!
Макар и в друг живот, аз пак я срещнах!
Бях я открил накрая!
Тя вече беше моя завинаги!

 

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??