6 oct 2011, 14:26

Нов живот 

  Poesía » De amor
561 0 0

Цветно листче стискам в ръчичка

и за теб копнея, животе мой!

Дарява светлина и топлина

създателят на света.

 

Раждам се аз с мъки големи

и появявам се на този свят.

С отворени очи и надежда

за много любов и радости.

 

Родила ме тя – майка Земя.

Чиста, добра, с невинна душа!

Дарила ми нов живот

и поставила ме в люлката на мечтите...

 

Закърмила ме тя със златисто млекце

и ми ушила малко елеченце.

За да стопли моето сърчице,

започнала песничка да ми пее.

 

И благодарна съм аз,

че съм тук на този свят,

за да изпитвам и радости, и неволи

и да обичам и дарявам

Надежда за любов!

© Босилка Алексова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??