Дошла е по преспите бели,
усмихната, бяла, честита,
с походка на дивна принцеса,
с лице, разцъфтяло в усмивка.
Пристъпва и пръска надежди,
и шепи блестящи искрици,
и със своите чисти одежди,
тя ражда копнежи в душите.
Повежда тя взорът свободен,
да броди високо със звездите,
да търси просторите нови,
където се сбъдват мечтите.
Събужда духа ни витален,
за обич копнял ненаситно,
да даваме колкото можем,
за да бъдем по човешки честити.
© Сеси Todos los derechos reservados