Ето, краят на тази се вижда,
хайде, другата приижда,
минават бързо всичките
с отлитането на птичките...
Веселие ни чака другата година,
жалко, че от таз ни се размина,
и дано да ни се случи чудо
да ни мине толкоз лудо.
Всеки с нетърпение чашата си трака,
късметчето от баницата да разбере,
някое дете от радост не може чака,
бьрзо паричката иска да прибере.
И удари камбаната,
дванадесет часа е вече
и сме само двамата,
2011 настъпи, човече!
© Катерина Todos los derechos reservados