30 дек. 2010 г., 15:07

Новата година 

  Поэзия » Другая
509 0 0

 

 

Ето, краят на тази се вижда,

 хайде,  другата приижда,

минават бързо всичките

с отлитането на птичките...

 

Веселие ни чака другата година,

жалко, че от таз ни се размина,

и дано да ни се случи чудо

да ни мине толкоз лудо.

 

 Всеки с нетърпение чашата си трака,

късметчето от баницата да разбере,

някое дете от радост не може чака,

бьрзо паричката иска да прибере.

 

И удари камбаната,

дванадесет часа е вече

и сме само двамата,

2011 настъпи, човече!

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??