24 feb 2006, 15:48

новият гаврош 

  Poesía
598 0 4

 

       новият гаврош

 

Живот на заем сме си взели.

от други светове

с технологии чудати.

а ние сме дъно на море.

И километри ни делят

от живота хубав и красив,

и с душа богати сме

но денят е пуст и сив.

Имаме  си всичко

компютри,джи ес ем

а на масата ни няма

 нищо да ядем.

 

Храним си душата,с илюзии,мечти

толкова ли грешни сме,

Боже мили,помогни

от дъното ни извади.

 Влей във умните глави

разум или им вземи

безумната им власт,

прати ги тук при нас,

като гаврошовци да ходят

боси по снега

и джоба да е празен

да не могат и са спят.

За живот си ние мечтаем

в други светове

където ще живеем

малко по добре.

© Донка Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??