6 ene 2009, 16:10

Новогодишна 

  Poesía » De humor
867 0 1

Новогодишна песничка

(да се пее от възрастни във времето след 23:30 ч.)

Пълни сме с радост,

сили и младост.

Нова годино, здравей!

С ново "наздраве"

всичко да става,

а конкурентът да блей!

 

Чакаме още

утре от снощи.

Нова годино, здравей!

Пълна с мангизи

в дома ни влизай.

Комшуто нека немей!

 

С тази малка закачка честитя новата 2009 година на всички откровенци! Успех и вдъхновение, приятели!

© Цвеке Шарено Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??