30 dic 2009, 17:09

Новогодищна нощ 

  Poesía » Erótica
926 1 1

В мразовита новогодищна  нощ

аз търся топлина и женска мощ.

Търся нежността ти, пръстите -

да ме докосват страстно.

Побъркай ме с целувките си вкусни.

Когато годините се сменят в дванадесет вечерта,

ние ще сменим позата.

Така ще си честитим новата година,

полетели на крилете на страста.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??