12 sept 2024, 8:14

Новото робство 

  Poesía
20 0 0

       Н О В О Т О   Р О Б С Т В О

 

Хладилници, фризери пълни с храна,

как да им устоиш, ако те ти въздействат,

нали дотук сме стигнали точно така

след милиарди хранителни тестове?!

 

Това е влязло много дълбоко

в ДНК-то на всички ни

и се е превърнало в най-важната стока

през всички Времеви Експедиции.

 

Не можем насред път да се спрем,

продължаваме съдбоносното си пътуване

към храната, на Живота основен критерий,

лошото е, че на този инстинкт вече робуваме.

 

14.07.2024 г. гр. Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??