20 nov 2009, 11:09

Нозете на самотната жена 

  Poesía » Versos blancos
678 0 0

Всевишни

нозете на самотната жена
не плачат за мъже
ридаят те за един-единствен
не онзи
Господи
който е протрил
прага на чувствата ù
не онзи
не онзи
който с рози я
и
който
без да пита
Боже опазù
я начука
и като ритнато псе
избя..

а Онзи
мили Боже
който
днес ще почука
на входната вратата
на прага ще я погали
по корема
и ще попита
как сте
рита ли
Нашето дете

нозете на самотната жена ще Го

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??