Когато си влюбен, а отговор няма,
почваш да рониш сълзи.
Когато си влюбен в приятел,
а той не знае за това, сълзите не спират.
И молиш се за малко обич.
И молиш се всичко да свърши,
всяка болка да престане,
а сълзите безбройни да спрат.
И накрая…
Мислиш, че всичко е свършило,
че нямаш нужда от обич
и той те поглежда…
С тези бездънни кафяви очи!!!
Всяка надежда пропиляваш тогава,
че обичта я няма.
И молиш се за малко обич.
И молиш се всичко да свърши,
всяка болка да престане,
а сълзите безбройни да спрат.
© Вал Todos los derechos reservados