23 dic 2007, 8:17

Нужда за обич 

  Poesía » De amor
977 0 4

Дълго писмо
  с безмислени думи,
една сълза,
  а сякаш море помежду ни.


Празен поглед,
  криещ душа даровита,
тъжни чувства в
  лъжлива обвивка прикрити.

Една целувка -
  душа покорена.
Едно лице -
  вовеки в сърцето.

Една прегръдка -

  изказваща цялата нужда за обич!

© Ралица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??