23 дек. 2007 г., 08:17

Нужда за обич 

  Поэзия » Любовная
979 0 4

Дълго писмо
  с безмислени думи,
една сълза,
  а сякаш море помежду ни.


Празен поглед,
  криещ душа даровита,
тъжни чувства в
  лъжлива обвивка прикрити.

Една целувка -
  душа покорена.
Едно лице -
  вовеки в сърцето.

Една прегръдка -

  изказваща цялата нужда за обич!

© Ралица Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??