10 mar 2010, 13:48

Нуждая се от теб 

  Poesía
873 0 2

    Остави си аромата да те вдишвам
     винаги, когато имам нужда.
     Подари ми ласките си на южняк вечерник,
     да ме галят винаги, когато имам нужда.
     Искам устните, малиново-изкусни,
     да ги вкусвам винаги, когато имам нужда!
     И душата ти, река планинско чиста,
     да ми дава обич винаги, когато имам нужда.
     А сърцето -  неспокойна птица,
     да долита, щом  от него имам нужда!
     И накрая, ако и това не стига ми,
     ще ти изпратя времето,
     за да ти каже,
     че нуждая се от теб завинаги!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??