24 ene 2015, 19:46

Нужен 

  Poesía » De amor
453 0 0

Нужен си ми, разбери. Искам любов да гори пак в моите очи.

Аромата ти да вдишвам всяка нощ и ден и да усетя, че ти си тук до мен.

В прегръдките ти топли аз тихо да заспивам, целувките ти горещи по устните си да усещам. Ръцете ти гальовни, нека ме докосват и пак сърцето ми да забие лудо, учестено. Ти си моят опиат, моят избор, моят свят.

Нужен си ми, разбери. Ела при мен, не се бави моята нужда си - ТИ !

© Цветина Данчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??