И... сутрин
усмихнат, развързан,
свободен.
По-бял и от облака весел.
По-чист и от белия лист.
В мечтите - букети от пъстри цветя -
разлистен - от книга по-ясен,
обичан вървя!
И... унесен, и с песен
с китара,
и несресан
е пътят ръждив
и щастлив е мигът
от Господ донесен...
Жив сега съм, истински жив!
© Петко Петков Todos los derechos reservados
бъди винаги!