26 июл. 2009 г., 00:07

Някак различен от другите дни 

  Поэзия » Другая
900 0 1

И... сутрин

усмихнат, развързан,

свободен.

По-бял и от облака весел.

По-чист и от белия лист.

В мечтите - букети от пъстри цветя -

разлистен - от книга по-ясен,

обичан вървя!

И... унесен, и с песен

с китара,

и несресан

е пътят ръждив

и щастлив е мигът

от Господ донесен...

Жив сега съм, истински жив!

                                       

        

                                      

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??