27 nov 2011, 19:25

Някак си любимо 

  Poesía » De amor
850 0 10

Нежно ми е, някак си любимо.

Чашата до мен кафе изстива.

Тишина целува ме отблизо,

а навън нощта е тъй красива.

 

Мами ме със тъмната си сила,

да разкрия всяка моя тайна.

Даже и звездите си е скрила,

сякаш съм в изповедалня.

 

Няма нужда даже да говоря.

Полъхът ветрец чете ме.

И отнася тези мои мисли

там, където няма време.

 

Нежно ми е, някак си любимо.

Тези думи ще намерят тебе.

Само трябва да погледнеш

към небето, за да видиш мене...

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??