8 mar 2008, 21:42

Някога 

  Poesía » De amor
753 0 6
 

Някога

 

А имаше време, когато

сълзите й бяха елмаз,

косата й - бляскаво злато.

Тъй влюбен във нея бях аз.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??