10 sept 2013, 21:34

Някога 

  Poesía » Otra
478 0 0

Може би час или два
ще минат, докато мислите ти
превърнат се в печатни букви.
Може би ден или два,
докато гласът ти затихне и
остане само спомен за думи.
Може би месец или два
ще отлетят и обърнат
сърцето ти в друга посока.
Може би живот или два
ще ти трябват да намериш
пътя, целувката на съдбата.

© Криста Дурчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??