10.09.2013 г., 21:34 ч.

Някога 

  Поезия » Друга
483 0 0

Може би час или два
ще минат, докато мислите ти
превърнат се в печатни букви.
Може би ден или два,
докато гласът ти затихне и
остане само спомен за думи.
Може би месец или два
ще отлетят и обърнат
сърцето ти в друга посока.
Може би живот или два
ще ти трябват да намериш
пътя, целувката на съдбата.

© Криста Дурчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??