Някога
Ще си останеш в сънищата ми затворен,
пренесен там от силата на мисълта,
там ще те търся в миговете си бездомни,
допрели пръсти в рога на нощта.
И ще се срещаме пътьом сред простора,
там някъде със теб в сезона на ръжта,
ще се загръщаме в копнежите си бели,
за да се сбъднем някога във вечността.
© Сеси Todos los derechos reservados