25 jul 2019, 7:58

Някога 

  Poesía » Otra
425 1 0

Някога. 

Аз исках. 

Беше миг от вечността. 

Някога.

Понякога си мислех, 

че животът 

просто е игра. 

Някога. 

Вълни

Стремително се спускат. 

Бяг

сред аберации и смут. 

Бучка пръст

в ръката ми простенва. 

Тя в мен..., 

За кой ли път?! 

 

© Нели Р Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??