8 sept 2015, 19:44

Някога е трудно 

  Poesía » Otra
291 0 1

Понякога е трудно, понякога е жалко,

на някого угодно е сега да си глупак.

Понякога ни трябва много, много малко,

бягай ти от оня дето прави те простак.

Понякога е трудно дори това да правиш,

търпиш очите пълниш със сълзи.

Все мъчиш на тоз, на онзи да угодиш,

знам пред себе си дори недей пълзи.

Понякога е трудно! Забравяме доброто,

то с нас върви до сетните ни дни.

Как искам да забравим злото,

да понесем сърцата по розови вълни.

В.Й. 08.09.2015г.

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не можем да забравим злото, защото то не ни забравя. То има своя глобален център-извор във вселената и своите малки ручейчета, от които гради Океан. Добри въпроси и пожелания, Василе! Поздравление!
Propuestas
: ??:??