21 oct 2006, 16:30

НЯКОЙ ДЕН 

  Poesía
566 0 1
И така,
в някой "случаен ден"
Любовта ще се
завърне пак при теб
и ще се почувстваш
като прероден.

Тогава цялата
болка, самота и тъга
ще забравиш
ти сега, ще бъдеш
нов - усмихнат човек.

Радостта и Добрината
отново ще почукат
на вратата ти,
а ти ще ги приемеш,
защото тях ги
предизвиква Любовта.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??