21.10.2006 г., 16:30 ч.

НЯКОЙ ДЕН 

  Поезия
541 0 1
И така,
в някой "случаен ден"
Любовта ще се
завърне пак при теб
и ще се почувстваш
като прероден.

Тогава цялата
болка, самота и тъга
ще забравиш
ти сега, ще бъдеш
нов - усмихнат човек.

Радостта и Добрината
отново ще почукат
на вратата ти,
а ти ще ги приемеш,
защото тях ги
предизвиква Любовта.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??