28 oct 2012, 21:43

Някой ден 

  Poesía » Otra
941 1 2

Някой ден

едни очи ще ме посрещнат
един поглед ще ме върне у дома
една усмивка ще се погрижи за мен
едно лице ще ми даде мечти
една ръка ще ме хване здраво
едно докосване ще събуди всичко
едно тяло ще ме закриля
едно притискане ще ми даде спокойствие
едно ухание ще нарисува дъга
един трепет ще възроди душата ми
една дума ще ми донесе надежда
един отговор ще поиска въпроси
една песен ще напише началото
един танц ще ни направи смели
един ден ще бъдем зрели
една нощ ще си останем деца
две бири и нищо друго на света

30.05.2012 С.Р.

Тинчету

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??