19 feb 2009, 19:27

Някой ден... 

  Poesía » De amor
619 0 2

НЯКОЙ ДЕН...

 

Може би някой ден сълзите ми ще спрат да са солени,

и не ще се зачервяват моите очи...

Може би за всичко има време

и някой ден ще спре да ме боли...

  

Може би още утре ТОЙ ще спре до мене,

ще се усмихне, ще го позная, ще ме впечатли...

Може би ръцете ми във своите ще вземе

и спомена за теб ще заличи...

 

 

Но тази нощ ще бъде само твоя,

тази нощ - илюзия, мечта, лъжа,

тази нощ - на невъзможното начало края -

за последно искам да ти подаря!

 

© Люси Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно...
  • "Може би ръцете ми във своите ще вземе

    и спомена за теб ще заличи..."
    Може би..... БРАВО, МНОГО ХУБАВ СТИХ!!!!
Propuestas
: ??:??