1 oct 2007, 9:00

Някой ден ... 

  Poesía
570 1 0
Някой ден... някой ден, но не сега... ще разбереш какво съм била аз за теб!
Някой ден... но не сега... ще разбереш колко съм държала на теб!
Някой ден... но не сега!
Някой ден... ще бъда там... пак до теб!

© Една Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??