1.10.2007 г., 9:00 ч.

Някой ден ... 

  Поезия
544 1 0
Някой ден... някой ден, но не сега... ще разбереш какво съм била аз за теб!
Някой ден... но не сега... ще разбереш колко съм държала на теб!
Някой ден... но не сега!
Някой ден... ще бъда там... пак до теб!

© Една Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??