5 sept 2009, 14:34

Някой ден 

  Poesía » De amor
685 0 3

Аз бях сама и ти дойде при мене,

протегнах в тъмното ръка,

докоснах те и всичко взе да стене,

не исках да оставам пак сама...


Погледнах в мрака,

но съзрях отново

бленувани от мен мечти.

Оказа се магия този спомен,

далеч от мене беше още ти.


Но зная аз,  в света огромен

ще срещна негде любовта

и няма да си просто спомен,

а ще те има тук, сега!

© Йоана Йосифова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??